6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de birlik mesajı

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, 9 Kasım Pazar günü yapılacak olan AK Parti Şehitkamil İlçe Kongresi öncesi, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, ilçe başkanıyla birlikte kongre hazırlığı yaptıklarını belirterek, “En güzel hizmeti kim yapacaksa, ki mevcut kadro daha önce bu göreve layık görülmüştür. Bu yönetimi destekleyip güzel hizmetlerini hep birlikte göreceğiz” dedi.

Şehitkamil İlçesine tekrar aday olduğunu da yineleyen başkan Özkarslı, “Bizde küsme olmaz. Bizler bu partinin ülkeye güzel hizmetler yapacağına inanmışız. Kim olursa olsun etrafında toplanıp birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederiz” diye konuştu.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel ise, ilçe başkanlığını "biz" anlayışı ile ekibiyle birlikte kabul ettiğini belirterek, “9 Kasım 2008 Pazar günü Şehitkamil Konferans Salonunda yapılacak olan 3. Olağan kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Amacımız, aldığımız bayrağı daha iyi yerlere götürmektir. Bu görevler ağır bir vebalidir. Üzerimize aldığımız sorumluluğun farkındayız. Uzlaşmacı, akılcı ve üretken bir yapı oluşturarak güzel hizmetler yapmaya gayret göstereceğiz. Ben ve ekibim 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' şiarıyla Pazar günkü kongreye girecektir. Partimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm dava arkadaşlarımızı kongremize bekliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 14:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?