5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Şehitkamil'de gıda yardımları

Gaziantep metropol İlçe Şehitkamil Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerine yönelik hazırlatmış olduğu yardım paketlerini ailelere ulaştırmaya başladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Ramazan ayı boyunca 8 bin aileye gıda yardımında bulunacaklarını söyledi. Sevgi Mağaza'sı önünde belediyeye ait araçlara yüklenen yardım paketleri mahalle muhtarları nezaretinde fakir ailelere dağıtıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı burada yaptığı konuşmada, ''Bu mübarek ayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. 17 araç ile Ramazan ayının sonuna kadar 8 bin aileye gıda yardımında bulunacağız. Hazırlamış olduğumuz yardım paketleri sessizce ihtiyaç sahiplerinin kapılarına bırakılacak. Yani alan el veren eli görmeyecek. Biz bu düstur ile çalışıyor ve halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ailelerimize sağlık ve esenlik diliyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı dağıtım için hareket eden araçlarda bulunan görevlilerin ellerini tek tek sıkarak onları yolcu etti.

Yardım paketlerinde; sıvı yağ, toz şeker, makarna, bulgur, pirinç ve mercimek bulunduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 11:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?