6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de mikro kredi çalışmaları

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Türkiye Grameeen Mikro Kredi programı çerçevesinde, Başbakanlık'ta yapılacak olan toplantıya davet edildi.

Ankara'da yeni başbakanlık binasında gerçekleştirilecek toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı ve 10 bininci üyeye çekini vereceği bildirildi. Türkiye Grameeen Mikro Kredi programı çerçevesinde, 10 bininci Gramen Mikro Kredi Üyesi Kabul Töreni; Ankara'da, Yeni Başbakanlık binası konferans salonunda 25 Temmuz 2008 saat 11.00'de gerçekleştirilecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törende, değişik illerden temsilcileri de bulunacak. Törene, Gaziantep'ten ise Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı davet edildi.
Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgün tarafından yapılan davette, mikro kredi uygulaması yapılan diğer illerden de temsilcilerin katılacağı ifade edildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Nobel Ödülü alan Grameeen Mikro Kredi programının Türkiye'de uygulanmasına emek sarf edenlere teşekkür ederek, Başbakanlık'taki programa davet edilmekten büyük onur duyduğunu söyledi.
Daha önce Dünya Bilek Güreşi Şampiyonluğu kazanan sporcularıyla birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya'daki resepsiyona davet edildiklerini hatırlatan Başkan Özkarslı, "Bu kez Başbakanlıkta çok önemli bir toplantıya davet edildim. Devlet büyüklerimizin karşısına önemli başarılar ve projelerle çıkmak sevindirici" diye konuştu.


Özkarslı, Bedri İncetahtacı Sosyal tesislerinde devam eden mikro kredi uygulamasının sayısal açıdan Türkiye'de ilk 5 arasında bulunduğunu da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 15:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?