6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de Ramazan etkinlikleri

Gaziantep metropol İlçe Şehitkamil Belediyesi, Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Türk Tasavvuf Musikisi'nin yanı sıra illüzyon gösterileri ve orta oyunlarının sergilendiği etkinlikler her hafta farklı bir mahallede gerçekleştiriliyor. Etkinliklerin önümüzdeki hafta Cuma ve Cumartesi farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi. Her yıl Ramazan ayında farklı etkinlikler düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, bu yılda hem çocuklara ve hem de ailelere yönelik güzel bir organizasyon gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Ramazan Şenliği Eylül sonunda sona erecek.

Cuma ve Cumartesi günleri akşam 20:00'de başlayan etkinlikler, Karagöz ve Hacivat gösterileriyle başlıyor. Daha sonra orta oyunu, illüzyon ve kukla gösterileriyle ilk bölüm sona eriyor. Programın ikinci bölümü ise, Kur'an-ı Kerim okuma dünya birincisi Abdülkadir Şehitoğlu'nun Kur'an okumasıyla başlıyor. Daha sonra ise Harun, Serkan ve Fatih Zirek birbirinden güzel ilahileri seslendiriyorlar. Programın son bölümünde ise, Abdülkadir Şehitoğlu birbirinden güzel ilahileriyle izleyenleri adete mest ediyor.

Ramazan şenliği geçtiğimiz hafta Cuma ve Cumartesi günü Özgürlük ve Umut mahallelerinde gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikler önümüzdeki hafta, 19 Eylül Cuma Günü, saat 20.00'de Eyyüp Sultan Mahallesi'nde ve 20 Eylül Cumartesi saat 20.00'de ise Güvenevler Mahallesi'nde devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 18:42:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?