6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de sünnet şöleni

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlediği 2. toplu sünnet şöleni Selahattin Eyyübi Semt sahasında gerçekleştirildi.


Şehitkamil Belediyesi'nin bu yıl ikincisini organize ettiği, 500 çocuğun sünnet ettirileceği toplu sünnet şöleni muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Vali Vekili Mehmet Okur, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demircan ve 5 bine yakın vatandaşın katıldığı sünnet şöleni büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.


Reşat Yaşar ekibinin palyaço, ateş yutan adam ve sihirbaz gösterileri çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Daha sonra sahne alan Alleben Kültür Derneği ekibi halk oyunları Gaziantep oyunlarını ve Gaziantep türkülerini seslendirdiler.
Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Mehmet Yakar'ın sahneye gelmesiyle birlikte büyük bir coşku yaşayan vatandaşlar, birbirinden güzel ve hareketli türkülerle hop oturup hop kalktılar. Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, vatandaşlarla birlikte halay çekerek geceye renk kattı.


Sünnet şöleni için hazırlanan havai fişek gösterileri konuklar tarafından büyük bir dikkatle izlendi. Yaklaşık 15 dakika süren ve gökyüzünde muhteşem bir görünüm oluşturan gösteriyi çevrede oturan vatandaşlarda ilgiyle izlediler.
Konser sonrası bir teşekkür konuşması yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, sosyal etkinlikleri ilçenin tüm kesimlerine yayarak gerçekleştirdiklerini ifade etti. 500 çocuğun sünnet işlemlerini vatandaşlarla birlikte coşku içerisinde gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Özkarslı, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle yola devam ediyoruz. Halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Nice şölenlerde buluşmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 16:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?