6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de toplu sünnet şöleni

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, toplu sünnet şöleni kayıtlarına başladı.

Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili Bekir Öztekin, yaptığı açıklamada, kayıtların Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından alındığını belirterek, vatandaşların organizasyon tarihi öncesinde mutlaka kayıt yaptırmaları gerektiğine dikkat çekti.

Toplu sünnet organizasyonunu Şehitkamil İlçe Stadyumunda düzenleyecekleri şölenle başlatacaklarını kaydeden Öztekin, “İlçe stadyumumuzda çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza yönelik güzel bir program hazırlıyoruz. Halk müziğinin güçlü sesi Mehmet Yakar'ın konser vereceği şölende, çocuklar içinde eğlenceli programlar hazırladık. Amacımız, toplu sünnet şölenini bir bayram havasında gerçekleştirmektir” dedi.

Toplu sünnet için müracaatların başladığını ifade eden Öztekin, “Vatandaşlarımız belediyemizin 2. katında bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğüne gelerek kayıt yaptırabilirler. Daha önce düzenlemiş olduğumuz organizasyona yoğun bir talep oldu. Bu yılda aynı yoğunluğun olacağını tahmin ediyoruz. Çocuklarımız son derece uygun koşullarda tüm tedbirler alınarak sünnet ettirilecektir” diye konuştu.

Öztekin, ilçe stadyumundaki şölenin ardından başlayacak olan toplu sünnet organizasyonunun semt semt devam edeceğini de sözlerine ekledi.

500 çocuğun sünnet edileceği organizasyon 5 Temmuz 2008 Cumartesi günü Şehitkamil İlçe Stadyumu'ndaki şölenle start alacak. Sünnet kayıtları Şehitkamil Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde kabul ediliyor.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 14:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?