6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'de yazlık sinema keyfi

Metropol İlçe Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlediği Sinema Günleri devam ediyor.
Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen ve 18 Temmuz'da 1. OyuncakistanParkında devam eden Yazlık Sinema Günleri, 22 Temmuz Salı Günü Emek Uzay Çatılı Pazar yerinde devam edecek. Saat 20.30'da başlayacak programa tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabiliyorlar.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, yaz aylarında Gazianteplilere değişik organizasyonlar düzenlediklerini söyledi. Belediye hizmetlerinin yanı sıra sanatsal ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini belirten Özkarslı, "Tiyatro ve sinemanın toplumun bilinçlenmesi için önemli olduğunu düşünüyoruz. Daha önce birçok kez tiyatro gösterimleri yaptık. İçerisinde bulunduğumuz yaz aylarında ise, vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine yazlık sinema günleri düzenledik. Bizlerde katılıp film izliyoruz. Vatandaşların son derece mutlu olduğunu görüyoruz" dedi.
Sinema izlemeye gelen vatandaşlar ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'ya teşekkür ederek, "Gerçekten güzel bir organizasyon. Sıcak yaz aylarında evde oturmaktansa, böyle güzel bir etkinliğe katılmak çok güzel' diye konuştular

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 16:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?