6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'den Irak Fuarı'na destek

Gaziantep metropol ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gaziantepli sanayici ve işadamlarına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde (OFM) düzenlenen 3. Irak Uluslararası Fuarı’nda belediye adına stand açtıklarını belirten Özkarslı, bu tür büyük fuarların açılmasından büyük gurur duyduklarını söyledi. Özkarslı, “ilimiz her açından büyük bir hareketlilik kazanmıştır. Emeği geçenleri kutluyorum. Bu fuarda yer almamızın en önemli nedeni sanayici ve iş adamlarımıza destek olmak onların yanında olmaktı. İlimizin sanayi alanındaki ilerlemesinde büyük emekleri olan sanayici ve iş adamlarımızın bu mücadelesine belediye olarak manevi katkı sunmaya çalıştık” dedi.

Belediye olarak açtıkları standa ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Özkarslı, “Gerek sanayicilerimiz ve gerekse halkımızla buluşma imkanı bulduk. Fuardaki tüm stantları gezerek görüş alış-verişinde bulunduk. Avrupa’dan Afrikaya, Uzak Doğu’dan Orta Doğu’ya kadar uzanan firmaların buluştu fuarın şehrimize önemli katkılar sunduğunu söyleyebilirim. İki çöp kamyonumuz fuar çevresindeki çöpleri düzenli olarak toplayarak, çevrenin sürekli temiz tutulması için çalışmışlardır. Yurt dışından ilimize gelen ekiplerin temizlik adına güzel izlenimlerle ayrılması adına ekiplerimiz titiz bir temizlik hizmeti vermişlerdir” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 17:03:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?