6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'den kışa özel hazırlık

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi temizlik ekipleri, kış mevsiminde olası bir buzlanma ve sel olaylarına karşı tedbirlerini aldı.
Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün, yağan karın ardından ekiplerle birlikte ilçeyi karış karış taradı. Bazı caddeler tuzlanırken, su biriken yollara da gerekli müdahaleler yapıldı. Kar yağışı için önceden tüm önlemlerin alındığını belirten Ergün, "Stokta 600 ton tuzumuz var. Cadde ve sokaklarda her an tuzlama yapabiliriz" dedi.
Kış mevsimi nedeniyle personellerin 24 saat 3 vardiya şeklinde çalıştıklarını kaydeden Ergün, araç sayısını da artırdıklarına dikkat çekti. Ergün, "Belediye başkanımız Metin Özkarslı'nın talimatlarıyla kışla mücadele konusunda, araç ve personel sayısını artırdık. 2 greyder, 4 kepçe ve 2 botkep ile birlikte 8 tuzlama aracı herhangi bir müdahaleye hazır şekilde beklemektedir. Vatandaşlarımız rahat olsun. Şehitkamil Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldık" dedi.
Temizlik İşleri Müdürü Adnan Ergün, vatandaşlara da bazı konularda uyarıda bulunarak şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız 444 27 02 nolu telefondan ekiplerimize ulaşabilirler. Gerek yayaların ve gerekse araç sürücülerinin buzlanma olan bölgeleri bize bildirmeleri halinde anında müdahale yapabiliriz. Bu kış mevsimini de geçen yıl olduğu gibi vatandaşlarımızla işbirliği içerisinde sorunsuz geçireceğimizi umut ediyoruz."
Ergün, Meteoroloji'den sürekli bilgi aldıklarını ve olası bir kar yağışına karşı her an hazır kıta beklediklerini de sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 17:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?