4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Şehitkamil'e spor kompleksi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Selahattin Eyyübi Mahallesi'ne yeni spor tesisleri yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda, bölgeye halı saha, semt sahası ve çevre düzenlemesi yapılıyor. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Yıldız, ilçenin tüm bölgelerine eşit bir şekilde hizmet ettiklerini söyledi.

İlçedeki boş arazilere sosyal tesis, park ve spor tesisleri yaptıklarını ifade eden Yıldız, "Halkımızın ihtiyaçlarına göre tüm bölgelerde yeni hizmet binaları ve kompleksler yapıyoruz. Amacımız daha yaşanılabilir bir ilçe oluşturmaktır.

Selahattin Eyyübu Semtindeki spor kompleksi inşaatını kısa zamanda bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Bu bölgede halı sahanın yanı sıra birde semt sahası yapıyoruz. Ayrıca bölgede geniş bir çevre düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Devam eden tesislerin bitmesiyle birlikte bölgenin modern bir görünüme kavuşacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı'nın ilçeyi karış karış taradığını ve sorunları yerinde dinlediğine dikkat çeken Yıldız, "Başkanımızın bizlere verdiği direktifler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eyüp Sultan Mahallesi'nin yanı sıra acil hizmet talebinde bulunan diğer bölgelerde de alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Halkımızdan yaptığımız tesisleri korumalarını rica ediyoruz. Çünkü bu tesisler halkın verdiği vergilerle yapılıyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 19:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?