5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Sempatik ikizler

Avusturya'da yaşayan ve bir konfeksiyon mağazasında modellik yapan 6 yaşındaki ikizler, aileleriyle birlikte izne geldikleri memleketleri Gaziantep'te yaptıkları danslarla ilgi odağı oldu. 

16 yıldır Avusturya'da işçilik yapan Hacı Mehmet Bozkurt'un Berivan ve Berfin adındaki 6 yaşındaki ikiz çocukları, yetenekleriyle dikkat çekiyor. İkizler, Avusturya'da bir konfeksiyon mağazasında modellik yaparak, küçük yaşta yeteneklerini sergiliyor. Berivan ve Berfin, aileleriyle birlikte izinlerini geçirmek üzere geldikleri Gaziantep'te, Almanca ve Türkçe şarkılar söyleyip, yaptıkları danslarla çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgi odağı oldu. 

Baba Hacı Mehmet Bozkurt, ikiz çocukları Berivan ve Berfin'in çok yetenekli olduklarını belirtti. Bozkurt, Berivan'ın kardeşi Berfin'den 3 dakika önce dünyaya geldiğini ifade ederek, ''İkiz çocuklarımın yeteneklerini Avusturya'daki arkadaşlarımız fark etti. Berivan ve Berfin'in şarkılar söyleyip, dans ettiklerini gören arkadaşlarımız, bu yeteneklerinin değerlendirilmesini önerdi. Daha sonra oradaki bir konfeksiyon mağazası Berivan ve Berfin'in kendilerine modellik yapmalarını istedi'' diye konuştu. 

6 yaşında yurtdışında modellik yapan Berivan ve Berfin ise, hedeflerinin Türkiye'de ve dünyada ünlü bir model olmak olduğunu söyledi. 






İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2006 Cuma 11:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?