4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Sendikacıların dayanışma örneği

Memur-Sen ve Sağlık-Sen yöneticileri, Eğitim Bir-Sen'in yeni seçilen yönetim kurulu başkanı ve üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şubesi'nin yeni seçilen başkan ve yöneticilerine başarılar dilerken, eğitimin ülke kalkınmasındaki rolüne dikkat çekti. Arayıcı, “Bu bir bayrak yarışıdır. Zekeriya Efiloğlu başkanımız önemli başarılara imza attıktan sonra bayrağı yeni arkadaşlara devretti. Görevi yeni alan arkadaşlarımızın da başarıları devam ettireceğine inancımız tamdır. Sendikacılık bir ekip işidir, özveri işidir. Bu ekibin de başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Arayıcı, Memur Sen Konfederasyonu'nun, birlik ve beraberlik içerisinde büyüyerek, memurların sorunlarına çözüm aradığını kaydederek, "Eğitim, ülkemizin en önemli meselesi. Geleceğimiz olan öğretmenlerimize daha güçlü, müreffeh bir Türkiye için büyük görevler düşüyor. Karanlıklar değerli öğretmenlerimiz sayesinde aydınlığa kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2007 Salı 13:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?