6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şener Gaziantep'te

Eski Devlet Bakanı Abdullatif Şener, partisinin kuruluş aşamasına geldiğini ve kısa sürede Türkiye'nin en güçlü partisi haline geleceklerini söyledi. 

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Gaziantep'e gelen Eski Devlet Bakanı Abdulatif Şener yüzlerce kişinin sevgi gösterileriyle karşılandı. Havaalanında oluşturulan yüzlerce aracın katıldığı konvoyla şehir turu yapan Şener, halkı selamladı. 

Kırkayak Parkı'na gelen Şener burada partisine destek verecek olan halkla bir araya geldi. Şener, burada basın mensupları ile bir süre sohbet etti. 

Türkiye'nin nabzını ölçmeye çalıştıklarını belirten Şener, "Gaziantep demek Türkiye demektir. Türkiye'nin nabzı burada atar. Bu bakımdan Gaziantep ziyareti benim açımdan çok önemli. Bildiğiniz gibi daha önce Ağrı, Konya ve Denizli ziyaretlerinde bulunduk. Buraların ziyaretleri yeni oluşumun siyasi partinin ayak sesleriydi. Gaziantep ise partinin kuruluş ilanıdır" dedi. 

Kamuoyunun, seçmenin beklenti ve taleplerini değişik yöntemlerle ölçtüklerini anlatan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaptırılmış çok sayıda kamuoyu yoklaması var. Çeşitli intibalarımız var. Bunun dışında yüz yüze görüşmelerde ve elektronik ortamlarda aldığımız sinyaller var. Tüm bunları birlikte değerlendirdiğimizde, Türkiye'de yeni bir siyaset arayışı var. Benim oluşturacağım bir siyasi hareketin Türkiye'nin fotoğrafını verecek bir siyasetin önümüzdeki süreçte, Türkiye'nin en güçlü siyasi hareketi olacağını buradan açıklamak istiyorum." 

Şener vatandaşın siyaset kavgalarından usandığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Vatandaş siyasetin kavgalarından usanmıştır. Halk kendini sahipsiz hissetmektedir. Böyle bir ortamda kendisine, sorunlarına sahip çıkacak, sorunlarını meclise iktidara, taşıyacak bir siyasi hareketi aramaktadır. Bu siyasi hareketin adresi de burasıdır."

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 17:58:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?