6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Serinevler konutları satışa sunuldu

Şahinbey Belediyesi'nin, TOKİ işbirliği ile Serinevler Mahallesi'nde yaptırdığı 360 konuttan 104'ü ön şartsız, kuralsız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuldu.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Havaalanı yolu üzerinde bulunan Serinevler Perilikaya Kentsel Dönüşüm alanında ilk etapta bin 260 konutun tüm sosyal donatıları ile yapımının tamamlanma aşamasında olduğunu ve alt gelir grubu konut projesi kapsamında 84 metrekare büyüklüğündeki 552 adet konutun kura sonucu hak sahiplerinin belirlendiğini hatırlattı. Can, kalan kısmın da başvurularının Türkiye Halk Bankası tarafından alındığını kaydetti.

112, 146 ve 93 metrekare büyüklüğündeki 360 adet konutun satışa sunulmamış olan proje kapsamındaki diğer kısımlarının da bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak, etaplar halinde satışa sunulacağını ifade eden Can, konutların satış fiyat ve koşullarının, ilgili banka şubeleri ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfasından duyurulduğunu bildirdi.

Başkan Ömer Can, "Şahinbey Belediyesi olarak konut edindirme projesi kapsamında vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları için çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 12:15:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?