4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Serttaş neden direğe tırmandı?

2. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Gaziantep'te konser veren Bülent Serttaş, sahnede platformun direğine tırmanarak uzun hava söyledi.

Demokrasi Meydanı'ndaki konseri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Diusburg Belediye Başkanı Adolf Saurland, Halep Belediye Başkanı Maan Chibili'nin yanı sıra "Yabancı Damat" dizisinin unutulmaz oyuncuları Arif Erkin ve Tülin Oral ile çok sayıda vatandaş izledi. Sevilen parçalarını seslendiren Bülent Serttaş, bir ara izleyenlerin şaşkın bakışları arasında tırmandığı platform direğinde uzun hava okudu. Uzun hava okuduktan sonra direkten inen Serttaş, hayranlarından büyük alkış aldı.

Serttaş, daha sonra ünlü oyuncular Arif Erkin ve Tülin Oral'ı sahneye davet ederek, üzerlerine antepfıstığı attı. Konserin bitiminde sahneden inerek izleyicilerin yanına giden Serttaş, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sahnedeki enerjisi ve performansıyla dikkat çeken Serttaş, konserden sonra yaptığı açıklamada, direğe neden tırmandığını anlattı. Serttaş, "Ben bunu ilk defa denedim. Buradaki coşkuyu ve sevgiyi görünce, onlara daha iyi bir performans vermek geldi içimden. Bununla sağlayacağımı zannettim. İnanıyorum ki o direğe tırmanmam, insanları da mutlu etti. Gelmeden önce bir avuç taze fıstık, yarım avuç da tuzlu fıstık yedim geldim. Bütün enerjim buydu. Böyle bir konser daha olsa yaparım. Bu havayla, bu gazla bir program daha atarım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 12:59:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?