6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

SGK'dan bilgilendirme toplantısı

Gaziantep'te Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından, yeni getirilen düzenlemelerle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Oditoryum Salonu'nda düzenlenen toplantıda, SGK Başkanlığı'nın talimatı doğrultusunda 5510 Sayılı Kanun ile getirilen düzenlemeler ve istihdama yönelik teşvik düzenlemeleri anlatıldı. Toplantıya, SGK Gaziantep İl Müdürü Ahmet Yetim, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Nabioğlu, muhasebeciler ve mali müşavirler katıldı. Bilgilendirme toplantısında Başmüfettiş Feridun Sarı, Müfettiş Nihat Uzun ve Müfettiş Fatih Özdemir tarafından sunum yapıldı. Sunumda, Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile sosyal sigorta alanında yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi.
Toplantıdan önce bir konuşma yapan SGK İl Müdürü Ahmet Yetim, "Seminerimiz Türkiye genelinde bilgilendirme kampanyası kapsamında yapılmaktadır. Vatandaşlarımıza hayatlarının her evresini kapsayan Sosyal Güvenlik Yasası düzenlemelerini anlatmak kurum olarak bizim en asli görevimizdir. Bu görevimizi layıkıyla yerine getirmek için sosyal güvenlik düzenlemelerini eksiksiz olarak öğrenmek zorundayız. Kısa zamanda devasa bir reformu öğrenme ve uygulama zorunluluğu ile karşı karşıya kaldık. Bugün aramızda sosyal güvenlik uzmanlarının en değerlilerinden 3'ü bulunmaktadır. Kendi uzmanlık alanları ile ilgili bizlerle bilgilerini paylaşarak, bilgilerimizin artmasını sağlayacaklardır. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 15:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?