6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sibel Can Halep'i fethetti

Gaziantep Kültür Günleri çerçevesinde konser vermek için geldiği Halep'te çarşı-pazar gezen ünlü sanatçı Sibel Can, halkın ilgi odağı oldu.

Konser vermek için geldiği Halep'te tarihi mekanları ziyaret eden ünlü sanatçı Sibel Can, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

3 bin yıllık tarihi bulunan Tarihi Halep Kalesi'ni gezen Sibel Can, burada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tarihi mekanların ardından Halep Kapalı Çarşısı'na inen Can, burada da ilgi odağı oldu.

Esnafla sık sık sohbet eden Can, Türkiye'deki sevdikleri için hediyeler aldı. Bir iş yerine girip gördüğü halı tezgahına oturarak dokuma yapan Can, desenlere olan hayranlığını gizleyemedi. Daha sonra takı dükkanlarına giren sanatçı, sevdikleri için tek tek hediye beğendi. Bu sırada Suriyeli hayranları Can'ı cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.

Sibel Can, beğendiği hediyelik takıları deneyerek basın mensuplarına da sık sık poz verdi. Ünlü sanatçı daha sonra hayranlarının meraklı bakışları arasında kaldığı otele döndü.

Öte yandan aynı program için Halep'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay bölgede incelemelerde bulunurken Sibel Can ile iki kez karşı karşıya gelince karşılıklı espriler yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 12:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?