6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sigara bahanesiyle gasp

Gaziantep'te sigara isteme bahanesiyle vatandaşları gasp ettiği öne sürülen 5 kişi, polisin uzun süren takibinin ardından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kent merkezinin belli bölgelerinde akşam ve gece saatlerinde yoldan geçen vatandaşları sigara isteme bahanesiyle durdurarak gasp yapan 5 kişi, yapılan ihbar üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince takibe alındı. Uzun süren takibin ardından vatandaşları sık sık sigara isteme bahanesiyle durduran Murat K., Seydi Vakkas K. ve yaşları küçük olan M. Y., M. B. ve Y. Ö. düzenlenen bir operasyonla yakalandı. 5 kişi, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yaşı küçük olduğu tespit edilen M. Y., M. B. ve Y. Ö. Çocuk Polisi'ne teslim edildi.

Şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Adliyeye getirilen şahıslarla birlikte gasp olaylarında kullanılan 1 adet kapsam dışı bıçağın da delil olarak mahkemeye sunulacağı belirtildi.

Öte yandan şüphelilerin 3 kişinin parasını ve cep telefonunu bıçak zoruyla aldığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 15:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?