4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Sigarayı bırakmak isteyenlere müjde

Gaziantep'te 30 yıldır bakır işlemeciliği yapan Bakırcılar Odası Başkanı Celal Açık, kendi icat ettiği 'katranı alan sigaralık' sayesinde sigarayı bırakmak isteyen insanların kolaylıkla bırakabileceğini söyledi. 

Gaziantep Bakırcılar Odası Başkanı Celal Açık, 'katranı alan sigaralık' aletini ilk olarak turistlerin ilgisini çekmek ve vitrini süslemek için yaptığını belirtti. Açık, "Özellikle sigaraya gelen son zamlardan sonra sigara tiryakileri sigarayı bırakmak için yöntemler aramaya başladı.

Bu sigaralık sayesinde insanlar sigarayı kolaylıkla bırakabilirler. Bu alet ile sigaranın içerisindeki katran oranını sıfıra iniyor. Sigarayı bu alete takarak içen tiryakilerde birkaç defadan sonra sigara içme isteği kalmıyor. Sigarayı bırakmak isteyen tiryakiler rahatlıkla bu sigaralığı deneyerek bırakabilirler" dedi. 

Sigaraya gelen son zamlardan sonra aromalı nargile satışlarının da arttığını ifada eden Açık, "Aromalı nargile çeşitlerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Özellikle bayanlar daha çok ilgi göstermeye başladı. Sigaraya gelen zamlar nargile satışlarımızı da arttırdı" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 12:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?