6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sivasspor maçı hazırlıkları başladı

Turkcell Süper Lig'de 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan Gaziantepspor, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. Tam kadro gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Neşeli geçen antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetin takımda olumlu bir etki bıraktığını belirterek, "Girdiğimiz gol pozisyonları önceki haftalar kadar belki değildi. Ancak bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde 4 hafta gerçekten çok zorlu müsabakalar bizi bekliyor. Ciddi rakiplerle oynayacağız. Dolayısıyla şimdiye kadar yaptığımız mücadeleye göre daha fazla gayret etmemiz gerekiyor. Daha iyi bir ekip görüntüsü çizmemiz gerekiyor. Bu maçları kazanmanın ligi
de belli bir puanla bitirmenin yolu buradan geçiyor" dedi.
Sivasspor maçında hava şartlarının maçı etkileyebileceğini de ifade eden Sağlam, "Tabi havalar bayağı bir değişken. Sivas'ta o gün hava ve saha koşullarını şimdiden tespit etmemiz mümkün değil. O günkü şartlar doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.
Beto'nun iyileşme dönemine girdiğini ancak antrenmanlarda Beto'nun takım arkadaşlarıyla performans konusunda ayak uyduramadığını da anlatan Sağlam, "Beto bugün yaptığımız antrenmanda da gördük ki fiziksel olarak arkadaşlarını yakalayamadı. Neredeyse sezon başından beridir bizimle çalışma imkanı bulamadı. Dolayısıyla yine Beto'nun hafta sonuna doğru kararını sağlık görevlilerimiz ile birlikte değerlendireceğiz. Beto için maç saatine kadar en doğru kararı almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Gaziantepsporlu Bekir ise uzun süredir galip gelemediklerini hatırlatarak, "Bu anlamda psikolojik baskıda hissetmeye başlamıştık. Bu nedenle Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemliydi. Açıkçası bu maçta da zorlandığımızı söyleyebiliriz. Biz golü geç bulduk. Ama bu maçta asıl önemli olanda kazanmaktı. Gölü geçte bulsak 2-0 gibi net bir skorla kazandık. Belli bir puan hedefimiz var. Kalan 4 maçımızda 10 puan almak istiyoruz. Gençlerbirliği maçı da buna dahildi. Bu hafta zor bir deplasmana gideceğiz.
Şuanda morallerimizde alınan galibiyetle birlikte iyi bir seviyeye geldi. Bu maça iyi bir moralle çıkacağız. İnşallah oradan da istediğimiz skoru alır kalan haftalara da daha rahat gireriz" dedi.
Takımda görev yapan bütün futbolcuların aynı değerde olduğunu ifade eden Bekir, "Sonuçta bu takımdaki her oyuncu, takım için çok değerlidir. Ama mutlaka bazı oyuncularım ağırlığı biraz fazla oluyor. Tabi bu maçlara göre değişebiliyor. Bu maçta da Beto ve Mehmet Polat'ın oyuna dahil olmasıyla büyük katkılar sağladı. Bir takım için zaten sonradan oyuna giren futbolcuların katkı sağlaması çok önemli. Futbolda olması gereken bu zaten. Skoru değiştirecek oyuncular elinizde olunca bazı maçlar zorken kolaya
çevrilebiliyor. Bizde zor giden bir maçı bu sayede net bir skora çevirdik" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:58:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?