4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Soba bir ocağı daha kararttı

Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 1 yıllık evli kızı hayatını kaybederken, ailenin 10 günlük bebeği yoğun bakıma kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cemal Gürsel Mahallesi Bilal Ertürk Sokak'ta ikamet eden fabrika işçisi Ramazan Çelik, gece mesaisi için evden ayrıldı. Evde kalan eşi Dilber Çelik, 10 gün önce dünyaya getirdiği bebeği Ahmet Çınar Çelik ve annesi Hatice Karalar, sobayı yaktıktan sonra uykuya daldı. Sabah saatlerinde mesaiden dönüp kapıyı çalan 1 yıllık evli Ramazan Çelik, içeriden ses gelmeyince kapıyı zorlayarak içeri girdi. Eşi Dilber Çelik, bebeği Ahmet Çınar ve kayınvalidesi Hatice Karalar'ı baygın halde bulan Ramazan Çelik, komşularıyla birlikte eşi, bebeği ve kayınvalidesini Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Dilber Çelik ve annesi Hatice Karalar hayatını kaybetti. 10 günlük bebek Ahmet Çınar Çelik ise Çocuk Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı.

Hastane önünde eşinin ve kayınvalidesinin öldüğünü duyan baba Ramazan Çelik yere yığıldı. Sinir krizleri geçiren Ramazan Çelik ve yakınları, çevredeki vatandaşlar tarafından teselli edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 17:29:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?