1
Mayıs
2024
Çarşamba
GAZİANTEP

Soba patladı: 3 yaralı

Gaziantep'te bir evde yakılan sobanın patlaması sonucu anne ve iki çocuğu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi 129 nolu sokakta bulunan Çoban ailesinin evinde bulunan soba akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın şiddetiyle onlarca parçaya ayrılan soba, çevreye saçıldı. Patlamayla birlikte oturma odasının kapısı da kırılırken, içeride bulunan anne Yasemin Çoban, çocukları Leyla ve Sümeyra yaralandı.

Patlamanın sesini duyan mahalle sakinleri ailenin yardımına koştu. Kanlar içinde kalan anne ve iki çocuğu komşuları tarafından otomobille Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Patlamanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri eve kimseyi yaklaştırmadı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri de olası bir yangına karşı tedbir aldı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri evde patlamanın nedenini tespit etmek için inceleme yaptı. Patlamada çevreye saçılan soba sacı ve bazı malzemeleri olay yerinden alarak incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

Öte yandan görgü tanıkları ise, büyük bir patlama sesi duyduklarını, ardından kanlar içinde kalan anneyle çocuklarının kapıya geldiğini ve otomobille hastaneye kaldırıldıklarını söyledi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2013 Perşembe 12:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?