6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Şoförlerden Başkan Can'a ziyaret

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'ı makamında ziyaret ederek yeni belediye binası ve kültür merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Akdoğan, yeni Belediye Binası ve Kültür Merkezinin Gaziantep'e yakışır modern bir şekilde yapıldığını ifade ederek, buralarda hayırlı hizmetler verileceğini belirtti. Akdoğan, ayrıca böyle bir eseri Gaziantep'e kazandırdığı için Başkan Ömer Can'a teşekkür ederek, “Göreve geldiğiniz günden bu yana yoğun bir çalışma içinde hizmet etmeye devam ediyorsunuz, bu da bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor. Yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Başkan Ömer Can ise ziyaretlerden dolayı büyük memnunluk duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti. Başkan Ömer Can konuşmasında, “Milletimiz her şeyi iyi biliyor ve gözetliyor. Onların terazisi çok hassas. Biz milletimize güveniyoruz. Biz halkımızdan kopuk yaşamadık, hep onlarla birlikte olduk. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan hizmetlerle ilçemizin çehresi değişti. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layık. Biz de bu hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 13:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?