5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Şoförün cesedi ormanda bulundu

Gaziantep'te beyaz eşya yüklü kamyonu gasp edilen ve 3 gündür haber alınamayan şoförün cesedi, ormanlık alanda bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, 29 Kasım tarihinde Adana'da bulunan bir beyaz eşya firmasından aldığı 139 adet beyaz eşyayı Gaziantep'in Nizip İlçesi'ndeki bayiye götürmek için kamyonla yola çıkan Ahmet Yaprak, belirlenen süre içerisinde beyaz eşyaları teslim etmeyince durum polise bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda, aranan kamyon Gazikent Mahallesi'nde bir deponun önünde bulunurken, olayla ilgili olarak B. B. ve A. K. adlı şahıslar yakalandı. 

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, kayıp olan kamyon şoförü Ahmet Yaprak'ın otostop yapan B. B.'yi, Gaziantep-Adana Otoyolu Osmaniye gişeleri yakınlarında kamyonuna aldığı tespit edildi. Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'ne gelen B.B.'nin yolda inmek istediğini belirtip kamyonu durdurduğu sırada ise kamyonu takip eden otomobilden inen A. K. ve M. Ş.'nin, şoför Ahmet Yaprak'tan kamyonu gasp etmek istediği ve çıkan kavgada, B. B.'nin Ahmet Yaprak'ı tabancayla öldürdüğü iddia edildi. Nurdağı İlçesi'ndeki ormanlık alana atılan Ahmet Yaprak'ın cesedi ise, jandarmanın yaptığı çalışma sonucunda bulundu. 

B. B. ve A.K., sorgularının tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, Metin Ş. hakkında ise gıyabi tutuklama kararı çıkarıldığı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 11:07:09
Güncelleme :4 Aralık 2006 Pazartesi 15:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?