6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sokak çocukları futbol ligi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sokak Çocukları Rehabilitasyon Merkezi'nde barınan çocuklar 2008 Yılı Sokak Ligi'ne hazır.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Çocuk Dostu Şehir girişimi kapsamında düzenlenen sokak ligi turnuvasında geçen yıl il şampiyonu olan takımın, İzmir'de düzenlenen Türkiye turnuvasına katılarak İzmir'de Gaziantep'i başarı ile temsil ettiği belirtildi. İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün yazısı ile bu yıl yeniden turnuva düzenleneceğinin kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu seneki turnuvaya katılmak üzere Belediyemiz adına Sokak Çocukları Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü 12-16 yaş arası dezavantajlı çocuklardan oluşan 12 kişilik bir takım kurmuş ve yine Belediyemiz personeli olan İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığında görevli Antrenörümüz Vahdettin Balsu nezaretinde Mayıs ayının başından itibaren Kavaklıkta bulunan Altınşehir halı sahasında haftanın 5 günü antrenman yapmak sureti ile turnuva hazırlıklarına başlamıştır. 26-30 Mayıs 2008 tarihleri arasında düzenlenecek olan il turnuvası maçları Batur sahasında gerçekleştirilecektir.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 12:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?