6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sokak ortasında arkadaşını öldürdü

Gaziantep'te meydana gelen silahlı kavgada yaralanan bir kişi, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, önceki akşam Güzelvadi Mahallesi'nde bir evde toplanan arkadaşlar arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı küfürlü tartışmalar yaşandı.

Bu sabah, aralarında önceki akşam yaşanan tartışmaya karıştığı iddia edilen İ.D. (20) ve soyadı öğrenilemeyen M. adlı gencin de bulunduğu taraflar, Güzelvadi Mahallesi 15 No'lu Sokak'ta buluştu. Burada da tartışan taraflardan biri silah çekerek İ.D.'yi sırtından vurdu. Ağır yaralanan İ.D. arkadaşları tarafından özel bir otomobille Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı genç, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İ.D.'nin ölümüyle sarsılan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi. Aile, çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Bu sırada İ.D.'nin yakınları intikam yeminleri ederek kanlarının yerde kalmayacağını söyledi. Polis olayların büyümemesi için kavganın yaşandığı bölgede ve hastanede güvenlik önlemlerini artırdı.

Öte yandan polis, olaya karıştığı iddia edilen M. isimli kişinin yakalanması için çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 17:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?