6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Sokakta kalan aileye ev sözü

Gaziantep'in Araban ilçesi Doğan Köyü'nde evleri yandığı için sokakta kalan Karahan ailesine, Yavuzeli Kaymakamı ve Araban Kaymakam Vekili Yusuf İzzet Karaman gıda ve kıyafet yardımında bulundu.


Doğan köyünde geçen hafta evleri yanan 3 çocuklu Karahan ailesine, yeni bir ev sözü veren Yavuzeli Kaymakamı ve Araban Kaymakam Vekili Yusuf İzzet Karaman, yardıma muhtaç olan aileye ilk etapta gıda ve kıyafet yardımı yapılmasını sağladı.
Kaymakam Karaman'ın talimatıyla aile ile görüşen Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Altun, mağdur Karahan ailesinin yaşamını sürdürebilmesi için gerekli temel gıda maddeleri ve kıyafetleri aileye teslim etti. Gıda maddeleri ve kıyafetlerden oluşan paketleri teslim alan ailenin yüzünü güldü.


Evi yanan 5 kişilik Karahan ailesinin reisi Mehmet Karahan, Kaymakam Karaman'ın evleri yandığından bu yana kendilerine yardımda bulunduğunu belirterek, "Allah Kaymakam Yusuf İzzet Karaman'dan razı olsun, o olmasaydı üç çocuğum ve eşim ile birlikte aç susuz kalmıştık. Evimiz yandığı günden beri bizi yalnız bırakmadı" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 16:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan kan IP: 85.98.65.xxx Tarih : 5.07.2008 18:07:19

valla çok üzüldüm allah yardımcısı olsun allah bol sabırlar versin