6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Söz verdi, imza atacak'

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bilal Çeker, transfer çalışmalarında Mehmet Yozgatlı ile anlaşma imzalayacaklarını söyledi.


Gaziantepspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kızıl ve Futbol Şube Sorumlusu Bilal Çeker, Kamil Ocak Stadyumu'nda düzenledikleri basın toplantısında, stadın yapımı, transfer çalışmaları ve kulübün mali durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bilal Çeker, transfer çalışmalarında herkesin biraz daha sabırlı olması gerektiğini belirterek, hedeflerinin hata yapmadan ince eleyip sık dokuyarak, iyi transferler yapmak olduğunu söyledi. Sol kanat oyuncularının başka bir kulübe gittiğini hatırlatan Çeker, "Şimdi yerine alternatif olarak Mehmet Yozgatlı'yı düşünüyoruz. Biz Mehmet Yozgatlı ile 1 aydır görüşüyoruz. Neden açıklamadık? Nasıl açıklayalım ki? Açıkladığımız zaman futbolcunun değeri artıyor. Bir sürü kulüp devreye giriyor. Ama Mehmet Yozgatlı o kadar kaliteli bir futbolcu ki, verdiği sözden vazgeçmedi. Şu an birçok kulüpten teklifler var. Sivasspor, Kocaelispor ve Eskişehirspor'dan baskı var. Ama buna rağmen bize söz verdiği için yarın şehrimize gelecek ve imza atacak.


Bununla da transfer çalışmalarımız bitmedi. Almamız gereken 10 futbolcu varsa 10 futbolcuyu da alırız. Transferde biraz sabırlı olmak gerek" dedi.
Statta yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Mehmet Kızıl ise, "Stadı mutlaka hijyenik bir ortama kavuşturmak gerektiğine inanıyoruz. Aileler çocuklarıyla gelip rahat bir maç seyredebilmeli. Futbol her geçen gün büyüyen bir sektör haline geldi. Cirosuyla, reklamıyla ve potansiyel yapısıyla büyük bir sektör. Biz daha güzel bir stat yapmak için düğmeye bastık. Federasyon Başkanı Hasan Doğan, Gaziantep'e gelişinde 1 sene içinde yeni bir stat yapımı için ihale açacakları konusunda bilgi verdi. 1 sene sonra ihaleye çıksa bile en az 2 sezon daha maçlarımızı bu statta oynayacağız. Bu yüzden biz stadımızı güzelleştireceğiz. Bunun için de belli bir bütçe ayırdık. Federasyon karşılamıyor. Tamamen kulüp olarak biz karşılayacağız" diye konuştu.


Kulübün şu an borcu bulunmadığını da ifade eden Kızıl, "Son 3-4 aydan beri eski borç ve alacakları ödüyoruz. Piyasaya şu anda borcumuz kalmadı. 200-300 bin YTL civarında borcumuz kaldı. Ben şu an bütün transferleri kendi cebimden yapıyorum. 15 milyon YTL'lik transfer yapıyorum. Kızıl ailesi olarak 15 milyon YTL'lik bir risk alıyorum. Kızıl ailesi derken, burada yönetimi de göz ardı etmemek gerekir. Yönetimle beraber yapıyoruz. Piyasaya borcumuz yok diyebiliriz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?