6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

SP İl Divan Toplantısı yapıldı

Saadet Partisi (SP) Gaziantep İl Divan Toplantısı yapıldı.
SP Gaziantep İl Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu İl Divan Toplantısı, il binası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti. Programa GİK üyesi Enver Bakırcı, GİK üyesi ve Şehitkamil Belediyesi eski başkanı Mehmet Bozgeyik, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan SP İl Başkanı Hayri Kamalı, rutin çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti. Türkiye'nin son günlerde her konuda hızla kan kaybettiğini savunan Kamalı, şunları söyledi:
"Terör örgütü PKK belası her gün yüreklerimizi dağlamaktadır. Ana kuzularımızı şehit etmekte, ülkenin huzurunu bozmak için çalışmaktadır. Küresel kriz Türkiye'yi de derinden yaralamıştır. Kapitalist sistemin insanlığa hiçbir şey vermeyeceğini Milli Görüşçüler olarak yıllardan beri haykırmaktayız, maalesef haklılığımız bir kez daha ispat edilmiştir. İşsizlik, ekonomik sıkıntı, yolsuzluk, yoksulluk ve terör hızla Türkiye'yi sarmaktadır."


Kamalı, 26 Ekim 2008 tarihinde SP Genel Kongresi'nin yapılacağını kaydederek, "Türkiye'deki tüm teşkilatların görüşleri dikkate alınarak tam bir uyum içinde hazırlıklar tamamlanmış ve Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Genel Başkan adayı olarak belirlenmiştir. Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya için 26 Ekim'de kongre yapacağız ve ilk yerel seçimlerde belediyeleri alarak halkımıza hizmet edeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 13:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?