6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Su faturalarında internet dönemi

Gaziantepliler su faturalarını artık internet üzerinden ödeyebilecekler.


GASKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, abonelerin su faturalarını daha kolay ödemelerini sağlamak amacıyla mevcut banka ve tahsilat gişelerine ek olarak internet üzerinden ödeme olanağı sunulduğu belirtildi.


GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy, "Vatandaşların bulundukları yerden internet bağlantısı ile güvenli bir şekilde ödemelerini yapabilmeleri için SANALPOS adı verilen sistemle internet üzerinden kredi kartı ile tahsilat yapılmaya başlanmıştır. www.gaski.gov.tr adresine giren vatandaşlarımız günü geçmiş faturaları dahil olmak üzere tüm faturalarını internet üzerinden kredi kartı ile ödeyebileceklerdir" dedi.


Uslusoy, "Mevcut durumda 16 banka ve PTT şubeleri ile fatura tahsilatı yapılmaktadır. Bankalara yatırılan faturaların ödeme bilgisi ertesi gün sistemden düşülmektedir. Online tahsilat sistemi çalışmalarımız tamamlanmış olup, şu an 2 banka ile online tahsilata geçilmiştir. Yıl sonuna kadar diğer bankalarla online sisteme geçilmesi planlanmaktadır" diye konuştu.


Bu sayede ödenen faturaların ertesi günü beklemeden anında borç kaydından düşülebileceğini belirten Uslusoy, taksitli ve icraya verilen abonelerin faturalarının da bankalar tarafından tahsil edilebileceğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 10:44:55
Güncelleme :7 Temmuz 2008 Pazartesi 11:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?