4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Suat Kaya iddialı konuştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Diyarbakırspor deplasmanından mutlak 3 puan almak istediklerini söyledi. 

GASKİSpor tesislerinde Diyarbakırspor maçı çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 3 puana kilitlendi. Geçen hafta Kasımpaşaspor'u kendi evinde iyi bir futbolla 2-0 yenerek ikinci yarının ilk galibiyetini alan Mavi-beyazlı futbolcuların antrenmanlarda hırslı olduğu gözlendi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği iyi performansı sahaya yansıtarak iyi top oynadıklarını belirterek, "Rakibimizin analizini yaparak takımın yönlendirmesini yapıyoruz. Ortaya koyacağımız iyi futbol ile 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Deplasman olması onlar için bir avantaj. Ancak biz sahaya çıkıp en iyi futbolu ortaya koyarak deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu kadromuzla ligde bulunan birçok takımı yenebilecek güçte olduğumuza da inanıyorum" dedi. 

Suat Kaya, takımda sakat olan Süleyman ve Osman'ın durumlarının da maç saatinde belli olacağını ifade ederek, deplasmanda en iyi kadroyla sahaya çıkmaya çalışacaklarını söyledi.



İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 10:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?