4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

'Süründüren' utanç!

Gaziantep’te özürlü bir vatandaş, 180 milyon liralık sakatlık maaşını alabilmek için 2 kilometrelik yolu sürünerek gidiyor. Ziraat Bankası Şehitkamil Şubesi’nden her 3 ayda 180 milyon lira sakatlık maaşı alan İsmail Yıldız, ikamet ettiği Karayılan Mahallesi’ndeki evinden bankaya kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik yolu sürünerek geldi.

Annesi Emine Yıldız ile vatandaşların şaşkın bakışları arasında sürünerek banka önüne kadar gelen İsmail Yıldız, kuyrukta bekleyen vatandaşların sırayı kendisine vermeleri üzerine beklemeden 180 milyon liralık maaşını aldı.

3 ayda bir verilen 180 milyon liralık sakatlık maaşını alan İsmail Yıldız, çocukken geçirdiği bir kaza sonucu sakat kaldığını belirterek, "Evimiz Karayılan Mahallesi’nde bulunuyor. Annem Emine Yıldız ile birlikte kalıyorum. Evde başka kimse olmadığı için devletin 3 ayda bir verdiği 180 milyon lira ile geçinmeye çalışıyoruz. Cebimizde dolmuş parası olmadığı için maaşımı alabilmek için yaklaşık 2 kilometre yolu sürünerek geldim" dedi.

Banka yetkilileri ise, böyle durumda olan vatandaşların yakınlarına vekalet vermeleri durumunda, maaşlarını çile çekmeden alabilecekleri uyarısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 13:09:47
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 13:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?