6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Talasemili çocuklara başkan ilgisi

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, gazetede yayınlanan bir haber üzerine dernek binasında soğuk ortamda çalışarak, Kanada'da düzenlenen Uluslararası resim yarışmasına katılan ve Türkiye'ye dünya birinciliği kazandıran Talasemi Derneği üyesi talasemili çocuklara yardım elini uzattı.

Başkan Ömer Can'ın daveti üzerine Gaziantep Talasemi Derneği Başkanı Filiz Çıtacı Başkan Ömer Can'ı makamında ziyaret etti. Çıtacı, Can'ın gazetede yayınlanan haber üzerine kendilerine destek olması karşısında duygulu anlar yaşarken, bu durumdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Başkanımız bizi duydu ve gördü. Bizi arayarak yardım elini uzattı, kendisine çocuklarımız adına teşekkür ederim" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ise, "Talasemi Derneği'nde resim yaparak Kanada'da düzenlenen uluslararası resim yarışmasına katılan talasemili çocuklarımızın soğukta çalıştıklarını gazetede yayınlanan bir haber üzerine öğrendim. Bu duruma ilgisiz kalmaya hakkımız yoktur. Bütün ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. İlk etapta dernek binamızın klima sorununu çözerek çocuklarımızı soğuktan kurtardık. Bundan sonrada çocuklarımızın rahatı için bize ne düşen olursa elimizden geleni yapacağız. Açılacak resim sergilerinde sponsorluğumuz devam edecektir. Toplumun her ferdi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 11:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?