6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Tanzim satış mağazası yıkıldı

Cumhuriyet Mahallesi Samlı Hacı Ökkeş Caddesi girişinde bulunan ve 2004 yılı öncesi Şahinbey Belediyesi tarafından tanzim satış mağazası olarak kullanılan bina, belediye ekiplerince yıkıldı.

Yıkım çalışmasını yerinde izleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şahinbey'i büyük köy görüntüsünden kurtarmak için çalışmalarının 4,5 yıldır devam ettiğini ve bundan sonra da adım adım devam edeceğini söyledi. Can, "Geçmiş dönemdeki gibi kaderine terk edilmiş bir şehir dönemi artık bitti. Aktif yöneticilerin sokaklarda ve vatandaşın arasında olduğu ve yaşantısını rahatlatmak için gece gündüz demeden çalıştığı bir dönem başladı.

Milletimiz yöneticiliğin nasıl yapılması gerektiğinin bugün mukayesesini yapmaktadır. Bizler bugün Samlı Hacı Ökkeş Caddesi girişinde parkı kesen tanzim satış mağazasını yıktık. Ana arterler üzerinde böyle ucube çirkin görüntülerin olması şehrimize yakışmamaktadır. Şehrimizin her bölgesinde bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir. Bu bizim için ne ilk nede son olacaktır. Burayı parka katacağız, içeride kalan binayı da Muhtarlık Bürosu, Kütüphane ve Emekliler Lokali olarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 13:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?