6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Taraftarlar Tabata'yı çok seviyor

Turkcell Süper Ligi'nde 22 puanla 8. sırada bulunan Gaziantepspor'da taraftarlar, Tabata'nın devre arasındaki transfer döneminde başka bir kulübe gönderilmemesini istiyor.


Kulübün resmi internet sitesi olan www.gaziantepspor.org adresini ziyaret eden taraftarlar ziyaretçi defterine yazdıkları notlarda, Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetim kurulundan Tabata'nın gönderilmemesini talep ediyor. Gaziantep dışından da bir çok Gaziantepspor taraftarı ve başka kulüp taraftarlarının da övgülerde bulunduğu Tabata'nın, çok iyi bir futbolcu olduğu ve Gaziantepspor'a büyük katkıları olacağı belirtiliyor.


İstanbul'dan yazan Fenerbahçeli bir taraftarın, "Bir Fenerbahçeli olarak bugün Tabata forması alacağım ve bütün halı saha maçlarında giyeceğim. Bana göre Gaziantepspor sezonun en iyi futbol oynayan takımı.Tabata ve Beto'yu bu ülke futboluna kazandıranları gönülden tebrik ederim. Tabi bu iki futbolcuyu bir de Fenerbahçe'de görmek isterim" notu, Tabata ve Beto'nun sadece Gaziantepsporlular'un değil bir çok kulüp taraftarının da sevgisini kazandığını gösteriyor.


Gaziantep'ten yazan bir taraftar ise, "Sakın Tabata'yı satmayın Başkanım. Unutmayın taraftarınıza hediyenizdi bu. Eğer satarsanız, pankartlarla karşılık vereceğiz, sezon bitimine kadar" notu ile adeta yönetime meydan okuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 11:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?