6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Taraftarlardan birlik mesajı

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep'te oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor maçı öncesinde her iki takımın taraftarları, biraraya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Karşılaşma öncesi Gaziantepspor Gençlik 27 Derneği önüne gelen Bursporlu taraftarlar, Anadolu takımları lehine sloganlar attı.

 Burada Gaziantepsporlu taraftarlara çiçek veren Bursasporlu taraftarlar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bursasporlu taraftar Tarık Tarım, Anadolu takımlarının birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirterek, "Biz buraya geldiğimizden beri arkadaşlar bizi çok güzel ağırladı. Gaziantepspor da Anadolu takımı olduğu için bir sempatimiz vardı. Anadolu takımlarının birlik ve beraberliğini sağlayarak İstanbul takımlarının saltanatını sona erdireceğiz. Anadolu'da taraftarlar takımlarına mutlaka sahip çıkmalıdır. Konya'da yaşanan olayları da Fenerbahçeliler yapmış. Konyasporlu arkadaşların kendi şehirlerindeki İstanbul takımlarının sempatizanlarını önlemeleri gerekmektedir. Tüm Anadolu takımlarında birlik ve beraberlik olması gerekiyor. Herkes kendi şehrinin takımına sahip çıkıp desteklerse Anadolu birliği sağlanır ve bu 3 ayrıcalıklı takımın saltanatı da biter" dedi. 

Gaziantepspor taraftarı Nihat Balyemez ise, Bursaspor'u kardeş takım olarak gördüklerini ifade ederek, "Bursa'dan gelen kardeşlerime başarılar diliyoruz. Bursaspor'u da seviyoruz. Ankaragücü'nden sonra Bursaspor'u da kardeş kulüp olarak ilan ediyoruz. Tüm Anadolu takımlarını seviyoruz ve herkesi tribünde küfürsüz bir maç izlemeye davet ediyoruz. Her iki takıma da başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Kalabalık taraftar grubu, daha sonra Anadolu takımlarının lehine sloganlar atarak tribünlere gitti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 14:34:28
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 16:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?