6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Tatilin tadı yaz okullarında çıkacak

Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı ve Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, yaz spor okulundaki öğrencileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


Çocukların yakın ilgi gösterdiği Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, spor salonundaki öğrencileri de ziyaret ederek başarı sözü aldı. Önce Şehitkamil Belediyesi halı saha tesislerindeki futbol okulunu ziyaret eden Başkan Özkarslı, daha sonra sırasıyla tüm branşları ziyaret ederek, yaz okullarının startını verdi.


Yaz okullarındaki çocukları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, spor kulübünün takım halindeki başarısının yanı sıra ferdi sporlarda da başarılı olduğunu belirterek, “Çocuklarımızı yazın sıcağında açıkta bırakmamak ve bir araya getirerek sağlıklı koşullarda spor yapmalarını sağlamak amacıya bu okullarımızı açıyoruz. Çocuklar kadar velilerinde bu hizmetten mutlu olduklarını görüyoruz. Ailelerimize buradan çağrıda bulunuyorum. Çocuklarını getirsinler 7 branşımızdan birisine yazdırsınlar” dedi.


Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Cuma Güzel ise, yaz okullarında yetenekli buldukları sporcuları, kulüp bünyesindeki takımlara aldıklarına dikkat çekerek, “Burada hem çocuklarımıza spor yapma imkanı sunarken, hem de geleceğin yıldız adaylarını bulmaya çalışıyoruz. Geçmiş dönemde birçok sporcumuzu yaz okullarından gördük ve kulüp bünyesine aldık. Bunların içerisinde çok başarılı olan sporcularımız var” diye konuştu.


Şehitkamil Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz okullarına bu yıl bin 200 sporcu müracaatta bulundu. Devam eden müracaatlarla birlikte bu sayının 2 bini bulması bekleniyor. 7 branşta açılan yaz okullarında çocuklara teorik ve pratik eğitimlerini yanı sıra, sporcu sağlığı konusunda da bilgiler veriliyor.

..
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 14:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?