4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Tek hedef galibiyet

Gaziantepspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçında mutlak 3 puan hedefliyor. 

Teknik Direktör Erdoğan Arıca, Bursaspor maçından ders çıkararak Ankaraspor maçına hazırlandıklarını söyledi. Ankaraspor maçının hiçbir alternatifi olmadığını anlatan Arıca, "Kesinlikle kazanmak zorundayız. Oyuncular da bunun bilincinde. Ya kazanacağız ya kazanacağız. Taraftarımız bize destek olmalı, tüm Gaziantep bu maça kenetlenmeli" diye konuştu. 

Kaleciler Hasagiç ve Oğuz'un cezalı olmalarını da değerlendiren Arıca, "Kim oynarsa oynasın pardon deme şansımız yok. Bekir de sakat ama bu müsabakada eksik oyuncu falan diye bir kavram düşünmüyoruz. Oynayanlarla bu maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.
Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu ise, Bursa deplasmanında alınan 1 puanın sevindirici olduğunu ifade ederek, "Şimdi önümüzde 4 maç kaldı, en zorlusu Ankaraspor maçı. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz, ya kazanacağız ya kazanacağız. Taraftar, yönetim ve takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Cumartesi günü Gaziantep'te bir şölen olacak. Kamil Ocak'ta takımın ligde kalışını kutlayacağız" dedi. 

Golcü futbolcu Veysel de, Ankaraspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Zorlu bir viraja girdik, puan olarak rahat bir durumda değiliz. Bu maç bizim için çok önemli. Bizim için tek hedef 3 puan. Zorlu 90 dakika sonunda 3 puan alıp rahatlamak istiyoruz." 

Ankaraspor maçına hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırlandıklarını söyleyen Mehmet Polat ise, kalan 4 maçtan en zorlusunun Ankaraspor maçı olduğunu, bu maçı almaları halinde rahatlayacaklarını söyledi. Cumartesi günü cezalı olan Hasagiç ve Oğuz'un yerine kaleyi koruyacak Mahmut'a güvenlerinin tam olduğunu anlatan Mehmet Polat, "Biz kendisine güveniyoruz. Mutlaka kalesini en iyi şekilde koruyacaktır" ifadelerini kullandı. 

Bu arada Cumartesi günü maçta Gaziantepspor kalesini koruyacak Mahmut'a Hasagiç ve Oğuz'dan tam destek geldi. Cezalı oldukları için bu maçta forma giyemeyen kaleciler Hasagiç ve Oğuz, Mahmut ile yakından ilgilendiler.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2007 Çarşamba 15:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?