4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Tek seansta sigarayı bırakma imkanı

Gaziantep'te ilk sigara bırakma merkezini kuran Dr. Doğan Uğur, Mora Biorezonans teknolojisi ile 45 dakikalık tek seans sonucunda sigarayı bıraktırdıklarını söyledi.

Sigara tiryakilerini bağımlılıktan kurtarmak için 'Gaziantep Mora Biorezonans' merkezini kurduklarını belirten Dr. Doğan Uğur, bu teknoloji ile bu güne kadar Gaziantep'te yaklaşık 200 kişiyi tedavi ederek sigarayı bıraktırdıklarını söyledi. Avrupa'da Almanya, Fransa ve İngiltere'de kullanılan teknolojinin Türkiye'ye 2 yıl önce geldiğini ve şu anda 10 ilde kullanılmakta olduğunu ifade eden Uğur, "Mora Biorezonans, dünyadaki en gelişmiş biorezonans teknolojisidir. Bu yüksek etkili yöntem ile sigara bırakma terapisi sigaraya ait manyetik frekansların biorezonans tekniği ile vücuttan silinmesini içermektedir. Mora Biorezonans ile sigara bırakmak için tek seans genellikle yeterli olmaktadır. Mora Biorezonans sigara bıraktırma tedavisi kısaca, içtiğiniz sigaranın elektromanyetik titreşim bilgisinin vücudu saran enerji meridyenlerinden silinmesidir. Tedavi 45 dakika sürmektedir. Kişi seans bitiminde sigara ihtiyacı hissetmemektedir. Her şey normaldir ve bu normallik halinin içinde artık sigara yoktur. Mora Biorezonans sigara tedavisi, fiziksel bağımlılığın yarattığı sigara isteğini ortadan kaldırır. Ancak etki bazen sigaranın tadının hatırlanmamasına ve isteğin tam olarak silinmesine ve bir yandan da sigara içme fikrinin tam olarak anlamsızlaşmasına kadar varabilir. Bazı kişilerde tedavi sigara dumanına karşı bir tiksinti ve rahatsız olma hali başlatır. Kimisinde ise çevrede içilen sigara dumanı rahatsız etmez" şeklinde konuştu.

Dr. Doğan Uğur, Mora Biorezonans teknolojisinin aynı zamanda Egzama, Sedef, Astım, Allerjik hastalıklarının tedavisinde ve zayıflamada da kullanıldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 14:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?