6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Tekvandocular Çanakkale yolcusu

Şahinbey Belediyespor Tekvando Takımı'ndan 3 sporcu Çanakkale'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.


03-06 Temmuz tarihlerinde Siirt'te yapılan Türkiye Doğu Grup Şampiyonası'nda Şahinbey Belediyespor Tekvando Takımı sporcularından Murat Çıngı kilosunda Türkiye üçüncüsü oldu. Yine Şahinbey Belediyespor Tekvando Takımından üç sporcu ise, Çanakkale'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak.


Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak, Çanakkale'de yapılacak şampiyonada sporcularının Gaziantep'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti. Başkan Ömer Can, tüm sporcularına şampiyonada başarılar dileyerek, "Hizmet akışında çocukları ve gençleri unutmuyoruz. Onların sosyal, kültürel ve sportif açıdan gelişmesini sağlayacak mekan ve aktiviteleri gerçekleştirmeye önem veriyoruz. Belediye bünyesinde spor dalında yapılan aktivite ve etkinliklerle, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe, bilgili, tecrübeli ve özgüveni yüksek bireyler olarak hazırlanmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:33:04
Güncelleme :9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?