4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Telekom işçileri serbest bırakıldı

Gaziantep'te gözaltına alınan Telekom işçilerinin serbest bırakılmalarının ardından açıklama yapan Haber-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ali Tabur, "Demokrasinin çiğnendiği bir yerde adalet tecelli etmiştir" dedi.


Türk Telekom tesislerine sabotaj yaptıkları iddiası üzerine tutuklama istemiyle adliyeye sevk edilen 14 kişi serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında bulunan Gaziantep Şube Başkanı Ali Tabur, kurulan grev çadırına gelerek açıklamalarda bulundu. Ali tabur ve beraberindeki arkadaşları, 'Baskılar bizi yıldıramaz" sloganları arasında karşılandı. Tabur, burada yaptığı açıklamada, yapıldığını savunduğu bütün baskılara rağmen direnişlerini sürdüreceklerini belirterek, "İşine, ekmeğine sahip çıkan yiğit
arkadaşlarımla ne kadar gurur duysam azdır.

Demokrasinin çiğnendiği bir yerde adalet tecelli etmiştir. Adalet tecelli etmiştir, dolayısıyla işverinin oyunuyla oyuna gelinmemiştir. Bu nedenle ben ve diğer arkadaşlarım tekrar aranıza döndük. Ben görevimi yaparak grevde sizlerle birlikte mücadelemizi sürdüreceğim. Ekmeğinize sahip çıkmak için grevimizin 31. gününde aranıza tekrar dönmenin sevincini yaşıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 20:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?