5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Terkedilen genç kızın kanlı intikamı

Gaziantep'te 18 yaşındaki genç bir kız, kendisini terk eden balıkçı sevgilisini, aile dostlarından çaldığı tabanca ile sokak ortasında kurşunladı. 

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'te balık satışı yaparak geçimini sağlayan İbrahim Kalyenci (26) ile annesi bir süre önce vefat eden Z.K. (18) İLE yaklaşık bir yıl önce tanıştı. Z.K. ile aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edilen Kalyenci, bir tartışma sonrası yaklaşık 3 ay önce Z.K.'dan ayrılmaya karar verdi. Z.K. ayrıldığı sevgilisi Kalyenci'yi 3 ay boyunca arayarak tekrar birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak Kalyenci, Z.K.'nın isteğini kabul etmedi. 

Ayrılığı içine sindiremeyen Z.K. ailece yakın görüştükleri bir kişinin ruhsatlı tabancasını çaldı. Tabancayı alarak Alleben Mahallesi'ndeki evlerine giden Z.K., ayrıldığı sevgilisi İbrahim Kalyenci'yi arayarak İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Gaziantep Fuar Alanı önünde buluşmak istediğini söyledi. Dün saat 19.30 sularında Z.K. ile İbrahim Kalyenci ve yanında bulunan arkadaşı Umut A. Fuar alanı önünde buluştu. 

Görüşme sırasında Z.K. ile Kalyenci arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasında Z.K., çaldığı tabanca ile ayrıldığı sevgilisi İbrahim Kalyenci'ye 2 el ateş etti. Açılan ateş sonucu Kalyenci olay yerinde hayatını kaybederken, seken kurşunlardan yaralanan Umut A. kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Olaydan sonra firar eden Z.K., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışma sonucunda, Alleben Mahallesi'ndeki evlerinde yakalandı. Gözaltına alınan Z.K.'nın polise verdiği ifadede, Kalyenci'yi kendisini terk ettiği için çaldığı tabanca ile öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Z.K. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 17:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?