6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Tıp Bayramı kokteyli

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında sağlık çalışanlarına kokteyl verdi.


Doktorlar Lokali'nde düzenlenen kokteyle, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Yusuf Ziya Yıldırım, Gaziantep Kilis Tabipler Odası Başkanı Kemal Bakır, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Haz, Lebriz Keçeci Güzelbey ve meclis üyeleri katıldı.


Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, kokteylde yaptığı konuşmada, sağlık sektöründe çalışan tüm personellerin bayramını kutlayarak böyle bir günde kendileri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Can, "Biz yerel yöneticiler ve siz sivil toplum örgütlerinin ortak gayesi, insanımızın mutluluğu ve huzurudur. Bunun için mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. 'İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın' sloganı ile insan merkezli bir çalışma sergiliyoruz. Devletimizi oluşturan insanımızın, olmazsa olmazı ruh ve beden sağlığıdır. Bu da siz doktorların gayret ve çabaları ile olmaktadır. Sizlerin gecesi ve gündüzü yoktur. Hem araştırma hem de geliştirme ile mücadele ediyorsunuz. Bu mücadelenizin sonucunda birçok ilkleri tıp dünyasına siz değerli Türk hekimleri katmıştır. Bu bizleri onurlandırmaktadır" diye konuştu.
Gaziantep Kilis Tabipler Odası Başkanı Kemal Bakır ise, "Doktorları unutmayarak böyle bir program düzenlediği için Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can'a teşekkür ediyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 14:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?