4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Töre cinayeti zanlıları adliyede

Gaziantep'te, töre için öldürüldüğü iddia edilen 1 çocuk annesi kadının katil zanlısı 17 yaşındaki erkek kardeşi ile anne ve babası Gaziantep Adliyesi'ne getirildi.

Güzelvadi Mahallesi'nde bir süre önce İsmail D. ile evden kaçarak evlenmesiyle başlayan olaylar sonrasında hakkında çıkan dedikodular nedeniyle öldürülen Gönül D.'nin katil zanlısı 17 yaşındaki erkek kardeşi H.T. ile anne ve babası, Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından Gaziantep Adliyesi'ne sevk edildi. Töre cinayeti ihtimalini göz önünde bulunduran polis, cinayeti azmettiricisi olabileceği ihtimali nedeniyle genç kadının baba ve annesini de olay günü gözaltına almıştı.

H.T, basın mensuplarından saklanarak adliyeye getirildi. Emniyet Müdürlüğünden çıkarılan baba Abdullah T. ve anne Ayşe T. ise adliyeye götürüldü. Baba Abdullah T. Emniyet Müdürlüğü çıkışında ve adliye girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, anne Ayşe T. gözyaşlarına boğuldu. Soruları yanıtlamayan Anne Ayşe T. gözyaşları dökerek adliye binasına girdi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2007 Cumartesi 13:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?