6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor ile oynadığı maçı 1-0 mağlup kapatan Gaziantepspor, bu maçta kaybettiği puanları telafi etmek için bu hafta oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına iddialı başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetimindeki çalışmalara başlayan Gaziantepspor'da, disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle 50 bin YTL ceza verilen Mehmet Polat izin alarak antrenmana katılmadı. 20 bin dolar ceza verilen Tabata ise antrenmana katıldı. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve bazı yöneticilerin de izlediği antrenmanda Kırmızı-siyahlılar, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Konyaspor karşısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Biz kendi oyun anlayışımızın dışına çıktığımız zaman, bizi hiç de iyi görüntüler beklemiyor diyorduk. Demek ki bazı şeyler yaşanarak öğreniliyor. Konyaspor karşısında kendi tarzımıza uymayan bir oyun anlayışı sergiledik ve dolayısıyla mağlup olduk" dedi.

Mehmet Polat ve Tabata arasında yaşanan olayla ilgili olarak ise Sağlam, "İki oyuncu saha içerisinde tartışmış. Bu tartışma sonunda her iki futbolcu da soyunma odasında fiili saldırıda bulunmuşlar. Yönetim Kurulu da bizim raporumuz doğrultusunda gereğini yaptı. Mehmet Polat'ın ruh hali antrenmana çıkmaya müsait olmadığı için ben izin verdim, antrenmana katılmadı. Kendisinin bir talebi olmadı" diye konuştu.

Sağlam, Trabzonspor ile bu hafta ligde ve ardından kupada karşı karşıya geleceklerini ifade ederek, "Önümüzde Trabzonspor ile ligde oynayacağımız maç var, onu düşünüyoruz. Ardından Trabzonspor ile kupada tekrar karşılaşıp Galatasaray karşısına çıkacağız. Eksikliğini yoğun olarak hissettiğimiz İvan'ın Trabzonspor maçına yetişmesi için yoğun çaba sarfediyoruz" şeklinde konuştu.

Futbolculardan Murat Ceylan da, Konyaspor mağlubiyetini unutup Trabzonspor maçına konsantre olmalarını gerektiğini ifade ederek, "Önümüzde Trabzonspor maçı var. Bu maçta iyi futbol oynayıp, kaybımızı telafi etmek istiyoruz. Verilen cezalar da futbolda olan şeyler. Nasıl kazandığında prim alıyorsan, cezayı da kabulleneceksin" diye konuştu.

Kaptanlığa getirilen kaleci Murat Şahin ise, "Konyaspor karşısında aldığımız mağlubiyet bizim için kayıp oldu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalamıştık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Futbolda başarısız sonuçlar da alınabilir. Şimdi önümüzde Trabzon maçı var. Biz iyi bir ekibiz. Hazırlıklar devam ediyor, inşallah bu kaybımızı telafi edeceğiz. Bu camiaya kaptanlık yapmak benim için onurdur. En iyi şekilde görevimizi yapmaya çalışacağız. Ceza ise her takımda olan bir olaydır. Bu tür olayları içimizde halledip, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Erman ise, "Konyaspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Bu mağlubiyet bizim çıkışımızı ve oyunumuzu engellemez diye düşünüyorum. Belki de hayırlısı olur diyebilirim. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Trabzonspor çok formda ve şampiyonluk hedefliyorlar. Fiziksel gücü yerinde olan ve kaliteli oyunculara sahip bir ekip" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?