6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Trabzonspor mesaisi sürüyor

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da futbolculara 15 gün konuşma yasağı getirildi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Gaziantepspor, sabah yaptığı kondisyon ağırlıklı antrenmanın ardından öğleden sonra da çalışmalarını sürdürdü. Sağlam'ın antrenman öncesi futbolcularla mini bir toplantı yapmasının ardından futbolcular koşu yaptı. Isınma hareketlerinden sonra ise topla bir süre çalışma yapan Kırmızı-siyahlı futbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Neşeli geçen antrenmana ateşi yükselen ve ishal olan Emrah dışındaki tüm futbolcular katıldı. 15 gün süreyle konuşma yasağı getirilen futbolcular ise kendi aralarında sürekli şakalaştı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, geride kalan haftalar içerisinde iyi puan topladıklarını belirtti. Sağlam, "Ancak daha iyi yerlerde olabilirdik. İç sahada kaybettiğimiz puanlar, bizi olmamız gereken yerin altına indirdi. Şimdi önümüzde Trabzonspor ve ardından oynayacağımız Galatasaray maçları var. İç sahada kaybettiğimiz puanları telafi etmek için Trabzonspor ve Galatasaray karşısına çıkacağız" dedi.

Takımda sakat veya cezalı futbolcu bulunmadığını kaydeden Sağlam, "Şu anda Emrah, ishal olduğu ve ateşi yükseldiği için antrenmana katılmadı. Sakat olan İvan ise düzeldi ancak fiziksel olarak şu anda hazır değil. Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olur" diye konuştu.

Sağlam, Gaziantepspor Yönetim Kurulu tarafından futbolculara 15 gün süreyle konuşma yasağı getirildiğini ifade ederek, "Geçtiğimiz hafta elim bir olay yaşadık. Bu konuda konuşulan şeyler bize daha fazla zarar verdi. Dolayısıyla konuşmamanın bu yarayı kapatacağı kararına varıldı. Biz kendi içimizde sorunu hallettik ve Mehmet Polat ile Tabata'yı barıştırdık. Zaman içerisinde bu tür olaylar her takımda olabiliyor. Herkesin farklı yorum getirmemesi için 15 gün süreyle futbolculara konuşma yasağı getirildi"

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?