4
Mayıs
2024
Cumartesi
GAZİANTEP

Trafik kazası: 17 yaralı

Gaziantep'te, inşaat işçilerini taşıyan minibüsle dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 3'ü ağır 17 kişi yaralandı. Kazada minibüste sıkışan 3 kişi, kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla güçlükle araçtan çıkartılabildi. 

Edinilen bilgiye göre, Tutluk mevkii Özdemirbey Caddesi Ege Bulgur Fabrikası önünde meydana gelen trafik kazasında, bir inşaatta çalışan işçileri taşıyan Yılmaz Türkmen'in kullandığı 27 UT 269 plakalı minibüs, buz tutan yolda kayarak karşı yönden gelen Hasan Çolak yönetimindeki 27 M 0462 plakalı şehir içi yolcu minibüsüyle çarpıştı. 

Kazada, inşaat işçilerini taşıyan minibüste sürücü Yılmaz Türkmen, Kenan Türkmen ve Nevzat Gül sıkıştı. Olay yerine gelen çok sayıda ambulans, yerde yatan yaralıları hastanelere kaldırırken, itfaiye ekibi araçta sıkışan 3 kişiyi kurtarmak için yoğun çaba gösterdi. Araçta sıkışan yaralıları kurtarmaya çalışan vatandaşları, sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri engelledi. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda, minibüste sıkışan yaralılar güçlükle çıkarıldı. 

Kazada yaralanan Mehmet Lütfi Dikici, Ökkeş Kaleoğlu, Daveti Acar, İsmail Dural, Zeynel Abidin Sertkal, Nevzat Gül, Mikail Talaşlı, Mehmet Demir ve Medeni Hangül Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne, Yılmaz Türkmen, Mehmet Kasım Sertkal, Yakup Türkmen, Kenan Türkmen ve Ali Duran 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne, Murat Sertkal ise Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2 kişinin isminin belirnemediği ve Yılmaz Türkmen, Kenan Türkmen ile Nevzat Gül'ün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2007 Çarşamba 11:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?