5
Mayıs
2024
Pazar
GAZİANTEP

Trafik kazasında 3 ölü 6 yaralı var

Gaziantep'te, bir otomobilin Azerbaycan Halk Oyunları ekibini taşıyan otobüsün altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu'nun 19. kilometresinde dün gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Kemal Belgen yönetimindeki 27 B 3524 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen ve Azerbaycan Halk Oyunları ekibini taşıyan Kadir Çopur'un kullandığı 04 AR 338 plakalı otobüsün altına girdi. Kaza sırasında yaklaşık 35 metre sürüklenen otomobilde bulunan sürücü Kemal Belgen (42), Kadir Çopur (45) ve Abdurrezzak Kılıç (42), araçta sıkışarak hayatını kaybetti. 

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik kuvvetleri, itfaiye ve sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan cesetleri güçlükle çıkardı. Çıkarılan cenazeler, cenaze araçlarına konularak, Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Abdurrezzak Kılıç'ın ise Birecik Emniyet Müdürlüğü'nde yardımcı personel olarak görev yaptığı öğrenildi. 

Kazada yaralanan Azerbaycan Halk Oyunları ekibi oyuncularından Günay Piriyeva (13), Samire Aliyava ( (28), Ilgar Rızayev (25), Nergiz Babayeve (10), Suna Abbasova (23) ile Tamerkan Kemaloğlu (54) ise Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Bu arada, kazaya karışan Azerbaycan Halk Oyunları ekibinin Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nin kurtuluşuna katıldıkları ve buradan Yozgat'taki bir şenliğe katılmak için yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2006 Perşembe 09:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?