6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

'Transfer çalışmalarımız sürüyor'

Yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Gaziantepspor, ilk hazırlık maçında Bank Asya 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.


Celal Doğan Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı her iki takım yöneticileri de izledi. Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, karşılaşma öncesi bir süre sohbet ettiler. Karşılaşmada ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Kırmızı-siyahlı ekip, ikinci yarıda Mehmet Yozgatlı, Oğulcan ve Erdal Kılıçaslan'ın attığı gollerle sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirterek, "Hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Burada gayet rahat bir ortamda çalışıyoruz. Her şey istediğimiz ve planladığımız doğrultuda devam ediyor. Herhangi bir sakatlığın olmaması bizi sevindiriyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yaptığımız hazırlık maçı iki takıma da kondisyon anlamında katkı sağladı. Hazırlık maçlarını bu amaçla yapıyoruz" diye konuştu.


Yabancı oyuncu transferi konusunda çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Sağlam, "Yabancı transferinde görüştüğümüz oyuncular var. Bu konuda belli bir aşamaya geldik. Her an bu transferleri gerçekleştirebiliriz. Tabata transferi de birkaç gün içerisinde netlik kazanacak" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 11:50:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?