6
Mayıs
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

TSK plaket verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, sergiledikleri oyunun gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği’ne teşekkür plaketi verdi.
Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Ali Coşkun Eken, Özel Sanko Okulları Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle, Okul Aile Birliği üyeleri adına o dönemde başkan olan Oya Alpay’a teşekkür plaketini sundu. Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği’nin örnek bir davranış sergilediğini belirten Eken, ‘’Bu ve benzeri yardımlar binlerce şehit ailesi ve gaziye ulaştırıldı. Böylesi güzel bir organizasyonu gerçekleştirenleri kutluyorum’’ dedi. 

Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde velilerden oluşan tiyatro ekibi, ‘’Ah Şu Gençler’’ isimli oyunu sergileyerek sağlanan gelirle bazı devlet okullarına bilişim sınıfı düzenlemişti. Özel Sanko Okulları Okul Aile Birliği üyeleri, oyunun beğenilmesi üzerine ‘’Ah Şu Gençler’’ i bir kez de gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak üzere sahnelemişti.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:11:04
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 18:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?